3-Gangendinner
Voorgerecht
Groentesoepheldere soep |
Champignonsoepgebondensoep |
Kleine salade geitenkaas (v)met zacht gerijpte romige jonge kaas en honing-mosterdvinaigrette |
Kleine salade kipgekruid met paprika, ui en honing-mosterddressing |
Kleine salade gerookte zalmmet gerookte zalmfilet en honing-mosterddressing |
Hoofdgerecht
Maaltijdsalades
Salade geitenkaas (v)met zacht gerijpte romige jonge kaas en honing-mosterdvinaigrette |
Salade kip (v)gekruid met paprika, ui en honing-mosterddressing |
Salade gerookte zalmmet gerookte zalmfilet en honing-mosterddressing |
Grillgerechten
Dudok burgerhuisgemaakte burger van 100% rundvlees, geserveerd op Turks brood |
Gevulde kipkipfilet gevuld met geitenkaas, geserveerd met wittewijnsaus en seizoensgroenten |
Biefstukgeserveerd met seizoensgroenten en rodewijnsaus |
Kipsatékippendijen geserveerd met huisgemaakte atjar-tjampoer en kroepoek |
Zalmfiletop de huid gegrilde zalmfilet met wittewijnsaus en seizoensgroenten |
* Alle grillgerechten worden geserveerd met Vlaamse friet
Pasta's
Pasta bolognesetagliatelle met een rijke saus van rundergehakt en groenten |
Lasagne ai funghi (v)open lasagne met bospaddenstoelen, groenten en een saus van zwarte truffel |
* Alle pasta's worden geserveerd met garnituur van Parmezaanse kaas en rucola
Dessert
Tiramisutraditioneel Italiaans nagerecht met mascarpone |
Dame blanchevanilleroomijs met warme chocoladesaus |