Café Dudok


Ons café is geschikt voor;

+/- 40 personen (zittend)

+/- 80 personen (staand)

+ terras gedeelte voor +/- 50 personen.


U wilt een gezellig feestje vieren in een gemoedelijke, ontspannen sfeer. Heeft u al aan Café Dudok gedacht? Bij ons kunt u met uw vrienden, familie of collega’s in de sfeervolle ambiance genieten van een hapje en drankje. Café Dudok biedt ruimte aan 40 tot 80 personen (afhankelijk van of u zitplaatsen wenst). Daarnaast kunnen u en uw gasten bij lekker weer heerlijk op ons terras vertoeven.

Café Dudok te huur voor diverse gelegenheden

Wat u ook te vieren of organiseren heeft, Café Dudok staat tot uw beschikking. Hierbij kunt u denken aan: bedrijfsborrels, een koffietafel, verjaardagen, jubilea, een receptie, examenfeestjes en vergaderingen.

Voor vergaderingen en andere evenementen kunt u ook gebruik maken van onze zaal Café Dudok Up, op de eerste verdieping. Ook deze ruimte beschikt over een (kleiner) terras.


Verzorging bij de zaalverhuur

We voorzien u graag van de heerlijkste hapjes, diverse dranken, een goed verzorgde lunch of koffie en thee met lekkernijen. Wat uw wensen ook zijn, we zorgen dat u niets tekort komt. Bekijk het menu om alvast inspiratie op te doen.

Offerte

Wilt u weten wat de mogelijkheden en tarieven zijn? Vraag een offerte aan voor het huren van Café Dudok voor feesten of vergaderingen. Heeft u een vraag die u direct beantwoord wilt hebben? Bel ons dan op 035 642 0851 en stel uw vraag.