zaal Café Dudok Up


Onze bovenzaal is geschikt voor;

+/- 36 personen (zittend)

+/- 60 personen (staand)

+ terras gedeelte voor +/- 25 personen


Vergaderen in een ontspannen setting, heerlijk lunchen of borrelen met een grote groep familie, vrienden of collega’s, een presentatie geven, het kan allemaal bij ons in de zaal: Café Dudok Up. Deze zaal bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een beamer, bar en prettige lange tafels. De zaal is uitgerust voor 36 tot 60 personen (afhankelijk van of u zitplaatsen wenst). Bovendien heeft Café Dudok Up een eigen terras voor ongeveer 25 personen.

Café Dudok Up huren voor verschillende doeleinden

De Café Dudok Up zaal is multifunctioneel. Door het moderne, strakke design is het geschikt voor professionele presentaties en vergaderingen, maar de warme uitstraling van de houten vloer en het meubilair maakt hem ook perfect voor andere gelegenheden, zoals: bedrijfsborrels, een koffietafel, verjaardagen, jubilea, een receptie, een babyshower en examenfeestjes.

Wilt u toch liever een zaal huren met een feestelijk tintje, dan bevelen we van harte Café Dudok aan. Deze ruimte op de begane grond geeft u het ultieme, gezellige café gevoel en beschikt bovendien over een terras voor zo’n 50 personen.


Verzorging bij de huur van Café Dudok Up

We voorzien u graag van koffie en thee met lekkernijen, koffie en thee en overige dranken of een goed verzorgde lunch. Wat uw wensen ook zijn, we zorgen dat u niets tekort komt. Ook kunnen we u voorzien van een lekkere ‘energy break’ om scherp te blijven tijdens de vergadering. Bekijk het menu voor meer inspiratie.

Wilt u weten wat de mogelijkheden en tarieven zijn? Vraag een offerte aan voor het huren van Café Dudok voor feesten of vergaderingen. Heeft u een vraag die u direct beantwoord wilt hebben? Bel ons dan op 035 642 0851 en stel uw vraag.